Şampiyonluk İnancı!

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı ziyaret ederek, 21 numaralı formaları hediye etti.

Şampiyonluk İnancı!

Amedspor Kulüp Başkanlığı’na yeni seçilen Nurullah Edemen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı ziyaret etti. Ziyarete konuşan Edemen, iyi bir takıma sahip olduklarını ve bu hafta sahalarında oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, takımda şampiyonluğa ulaşma inancı bulunduğunu ve herkesin takıma destek vermesini istedi. Edemen, maçlarını oynadıkları stadyumun fiziki koşullarının kötü olduğunu belirterek, düzenleme işi için Büyükşehir Belediyesi’nden destek talep etti.

Kışanak: Şampiyon olacağına inanıyorum

Ardından konuşan Eş Başkan Gültan Kışanak, ilk maçta 3 puanla dönmenin şampiyonluk iddiasını güçlendirdiğini ifade ederek, bu sezon takımın şampiyon olacağına inandığını ve her zaman Amedspor’un yanında olunacağını vurguladı. Kışanak, bundan sonraki maçlarda yeşil-kırmızılılara başarılar diledi.

Anlı: Bazı takımların şehirler üstü etkileri vardır

Daha sonra konuşan Eş Başkan Fırat Anlı ise, Amedspor’un misyonu olan bir takım olduğunu belirterek, “Elbette futbolun kurallarına uyarak bunun gerçekleştirmesi lazım. Bu şehir ile duyguları yoğun olan milyonlarca insanın kendisi açısından ayrı bir yere koyduğu bir takım. Bazı takımların şehirler üstü etkileri vardır. Mesela Barcelona öyledir. Birkaç takım daha sayabiliriz ve bence Amedspor da öyledir. Bulunduğu coğrafyanın çok ötesinde etkisi olan bir kulüp. Geçen sezon tüm sıkıntılara rağmen bu misyonu önemli ölçüde yerine getirdi. Sizin başarılı olmanız için yürekten, gönülden, kurum ve kişi olarak üzerimize düşenleri hep birlikte yerine getirmenin arayışı içinde olacağız. Bir umuttur Amedspor, o umudu büyütelim.” şeklinde konuştu.

Eş Başkanlara forma hediye edildi

Ziyaret sonunda Edemen, üzerinde isimleri yer alan 21 numaralı Amedspor formalarını Kışanak ve Anlı’ya hediye ederek,  yarın (10 Eylül) saat 15.30’da oynanacak Amedspor-Konya Anadolu Selçukspor maçına davet etti.

Kaynak: Spor Merkezi