Şekip Mosturoğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu: "Geleneklerine bağlı bir kulübüz, bunu bir kez daha Galatasaray'a gösterdik" diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama
Fenerbahçe'nin "Hedef 1 milyon üye" projesinin tanıtıldığı toplantılardan biri de Büyükçekmece Fenerbahçeliler Şubesi'nin girişimi ve Beylikdüzü Fenerbahçeliler Şubesi'nin de katılımıyla Beykent'teki Kaya Ramada Otel'de düzenlendi.

DHA'nın haberine göre; düzenlenen geceye Fenerbahçeli yöneticilerden Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin ve Sarı-Lacivertli eski futbolculardan Ogün Altıparmak, Şükrü Birand, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş da katıldı.

GALATASARAY'A GÖNDERME

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu "Hedef 1 milyon üye" projesi nedeniyle düzenlenen gecede yaptığı açıklamada "Geleneklerine bağlı bir kulübüz, hafta sonu bunu bir kez daha gösterdik. Sizlerin üye olarak da bu geleneğin tadına varmanızı istiyoruz'' diyerek ezeli rakipleri Galatasaray'a karşı Kadıköy'de olan üstünlüklerine vurgu yaptı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Kadıköy geleneğinin bozulmadığını söyleyen Mosturoğlu şöyle konuştu:

''Bugüne kadar taraftar olarak Fenerbahçeli olarak kulübümüzü destekliyorduk sahalarda salonlarda. 3 Temmuzdan itibaren caddede Çağlayan'da Metris'te kulübümüzü destekleyerek Fenerbahçe olduk. Sizlerin sayesine Fenerbahçe olduk. Türkiye'deki demokrasinin geldiği noktanın en önemli sağlayıcısı Fenerbahçe taraftarıdır. Bugün illegal oluşumlarla başlatılan mücadelenin ilk kıvılcımını Fenerbahçe vermiştir. Bugün hala vermektedir. Bu davanın arkasında da sadece Fenerbahçe taraftarı vardır. Diğer camialar bu mücadelede yer almamıştır. Bu vesile ile hemen ifade edeyim ki geleneklerine bağlı bir kulübüz. Hafta sonu da geleneklerimize bağlı olarak gereğini yaptık. (Galatasaray derbisini kast ederek) Sizin de bu geleneği yaşatmak adına kulübümüze üye olmanızı, üyelikle de bu gelenekleri tatmanızı rica ediyorum"

Kaynak: Diyarbakır Söz