Görüş Bildir

Sergen, ilk idmanına çıktı

Sivasspor'un başına getirilen Sergen Yalçın, bugün ilk antrenmanını yaptırdı, "Bu kadronun puan cetvelindeki yeri burası değil. Gereken yere çıkarmak istiyoruz" dedi.

Sergen, ilk idmanına çıktı
Sivasspor ile anlaşma sağlayarak yardımcıları ile birlikte bugün kente gelen Sergen Yalçın, takımının başında sahaya çıktı. Sergen Yalçın, antrenmandan önce yeni takımıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Bu arada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, şunları söyledi:

"Çok ani bir gelişme oldu. Bir anda böyle bir süreç gelişti. Öncelikle Roberto Carlos çok değerli bir teknik direktör. Burada çok başarı olduş hizmetler verdi. Onu unutmamak lazım. Ama bu iş böyle bir iş. Değişimler olabiliyor takımlarda. Maalesef Sivasspor'da da böyle bir süreç gelişti ve biz göreve başladık. İnşallah bizim için iyi bir dönem olacak diye düşünüyoruz. Çünkü geçen sezon aynı süreçte göreve başlamıştık ve bizim için iyi bir süreç olmuştu. Bu sene de aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. İyi bir camiaya geldiğimizi düşünüyoruz. Ligin önemli takımlarından birine geldik. Bulunduğumuz yer, puan cetvelindeki yerimiz kesinlikle bu kadronun, kalitenin karşılığı değil. En kısa sürede birlik ve beraberliği yakalayıp Sivasspor'u olması gereken yere çıkarmak istiyoruz."

Takımı tanıdıklarını ve ona göre gereken çalışmaları yapacaklarını ifade eden Sergen Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sivasspor sürekli seyrettiğimiz bir takımdı. Oyuncu kalitesini, oyuncuları biliyoruz. Yapılması gerekenlerin farkındayız ama yeni geldik. Henüz bir kargaşa var. Yarın, üç-beş gün içinde gereken toplantıları yapacağız. Takviye yapılması gerekiyorsa yapacağız. Zaten elimizde iyi bir oyuncu grubu var. Belki 3-4 takviye yapabiliriz. Onu konuşacağız yönetimle. Önümüzde 2 önemli maç var. Bu  maçlardan iyi puanlarla çıkmak zorundayız. Almak zorundayız. Çünkü ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. Pozisyonumuz belli. Bu güç var burada. Biz de elimizden geldiğince oyunculara yardımcı olmaya çalışacağız, onlar da bize yardımcı olacak ve birlikte birşeyler başarmaya çalışacağız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi