Sertifikalarını aldılar

12 Dev Adam Basketbol Okulu sporcuları sona eren kış dönemi sertifikalarını aldılar.

Sertifikalarını aldılar
Diyarbakır ziya Gökalp kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende geleceğin yıldız adayları sertifikalarını gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Abdullatif umut’tan aldılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif umut ise,12 dev adam basketbol okulları kapanış töreninde sporcu velilerine teşekkür ederek ve bu organizasyonların devamı temennisinde bulundu. Umut’ spor tesislerimiz 24 saat açık durumda bizler hizmet etmek için varız amacımız halkımıza,ve geleceğimiz olan çocuklarımıza spor yaptırmaktır bunun için tüm imkanlarımızı hizmetinize sunuyoruz diye konuştu.

12 dev adam basketbol okulları koordinatörü çetin yıldız kış sezonunu başarılı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ama çalışmalarımız burada bitmiyor şimdi yaz sezonu çalışmalarına başladık   kış sezonun başarılı geçmesinde emeği geçen sporcuları,velilerini, teknik ekibimi ve bizlere her zaman destek olan gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Abdullatif umut’a teşekkür ediyorum diye konuştu.

Sertan Vardar ile sözleşme yenilendi Yeni sezon öncesinde iç transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor, oyuncularından Sertan Vardar ile sözleşme yeniledi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine, Sertan Vardar ile 1 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Acar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yapacaklarını ve vereceği rapor doğrultusunda dış transfer çalışmalarına da başlayacaklarını belirtti.

Bank Asya 1. Lig'de geçen sezon attığı 11 golle takımının şampiyonluğunda ve Süper Lig'e yükselmesinde büyük rol oynayan 30 yaşındaki Sertan Vardar, bu yıl ilk kez Süper Lig'de forma giyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz