Görüş Bildir

Sessizliğe gömüldü

37 yıl sonra 3.Lig’e düşen Diyarbakırspor’da yönetim sessizliğe gömüldü. Edemen, çözüm bekleyen sorunlarla ilgili ne bir yol haritası sunuyor, ne de kongre kararı alıyor.

Sessizliğe gömüldü
Diyarbakırspor’da yıllardır yaşanan sezon sonu klasiği hakim. Takımı 3.Lig’e düşüren yönetimin sessizliğe bürünmesi camiayı endişeye sürüklüyor.

Yeni bir yapılanma ile devam sinyali veren  Nurullah Edemen’in, sözleşmesi biten 9 futbolcu ile ilgili herhangi bir girişimde bulunmaması kafalarda  soru işareti oluşturdu. Transfer yasağı olan Diyarbakırspor, mevcüt kadroyu koruyamazsa gelecek sezon çok daha büyük sıkıntı yaşayabilir.

KADRODA BELİRSİZLİK VAR   Önce ki gün sözleşmesi biten Ali Yıldırım, Suat Mutlu, Ömer Mazlum Demir, Samet Gökmen Akınay, Fırat Aşiti Yasak, Mustafa Kuru, Ethem Gençer, Erkan Vurhan ve Osman Kurtuldu’dan Erkan ile Osman yaş sınırından ötürü Diyarbakırspor’dan ayrılmak zorunda kalırken, diğer futbolcular ile bugüne kadar herhangi bir görüşme yapılmadığı öğrenildi. Diyarbakırspor yönetimi kendi içerisinde sorun yaşarken, yönetim kurulunu değiştirmek isteyen başkan Edemen’in hangi oyuncu ve hangi teknik adamlarla devam edeceği tam anlamıyla bir soru işareti

TRANSFER YASAĞI AŞILACAK MI?   Nurullah Edemen başkanlığındaki yönetim kurulunun istifa etmeyeceği belirtilirken, Nurullah Edemen’in yönetimi güçlendirme adına bir çalışma yaptığı öğrenildi. Yeni bir liste hazırlığında ki Edemen’in önümüzdeki yıl nasıl bir kadro kuracağı da merak uyandıran bir başka konu.

Diyarbakırspor taraftarları ise yeni kurulacak olan yönetimin ‘transferi açacaksa’ gelmesinden yana. Şuanda Diyarbakırspor’un önündeki en büyük engel olan transfer yasağının kaldırılamaması Diyarbakırspor için bir başka hezimet anlamına gelebilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi