Görüş Bildir

Sevmiş gitti, Zeydan geldi

Erganispor’da teknik direktör Emin Sevmiş’in istifa etmesinden sonra yönetim jet hızıyla Kemal Zeydan’ı göreve getirdi. 3 futbolcu da kadro dışı bırakıldı.

Sevmiş gitti, Zeydan geldi

YÖNETİM KARARINI VERDİ

Son haftalarda yaşanan sıkıntılardan dolayı önceki gün öğlen saatlerinde istifa etmek isteyen Emin Sevmiş'in kararını akşam saatlerinde kulüp tesislerinde yaptıkları toplantıda değerlendiren yönetim kurulu, tecrübeli hocanın istifasını kabul etti ve jet hızıyla aynı akşam kemal Zeydan’ı göreve getirdi. Zeydan dün kulüp tesislerinde çalışmalara başladı. Sevmiş’in yardımcısı Mehmet Ali Çetiner’in de görevi bıraktığı belirtildi.

Basın Sözcüsü Süleyman Kızan, Sevmiş'in istifasını yönetim kurulu olarak kabul ettiklerini belirterek tecrübeli teknik adama hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

KİMLER KADRO DIŞI BIRAKILDI?

Kızan,"Sezon başında güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüp başına da tecrübeli hocamızı getirme kararı almıştık. İlk haftalarda yakaladığımız harika çıkışı devam ettiremedik ne yazık ki. Bunun neticesinde hocamız faturayı kendisine kesti. Bizde yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda hocamızın istifasını kabul ettik. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. Gönül isterdi sezon sonuna kadar birlikteliğimiz devam etsin. Ancak futbolda bazen bunlar olabiliyor. Bir kez daha hocamıza teşekkür ediyorum. Emin hocadan boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Zeydan’ı getirdik. Şimdiden taraflara hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kızan, ayrıca kaleci Veysi, Salih ve Erhan Ölker’i da süresiz kadro dışı bıraktıklarını ve bu oyuncuların alt yapı takımıyla idmanlara çıkacağını sözlerine ekledi.

Ekrem SENVAR

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi