Görüş Bildir

Siirt’te Olaylı Maç

Diyarbakır Dicle Fırat Koleji Basketbol Takımı Siirt’te talihsiz bir olay yaşadı. Yaşanan olaylar nedeniyle Diyarbakır temsilcisi Siirt’ten apar topar kaçtı.

Siirt’te Olaylı Maç

 Ortaokullar Basketbol Bölge Şampiyonasının final müsabakasında Diyarbakır Dicle Fırat Koleji ile Siirt Orgeneral Salih Omurtak Ortaokulu karşı karşıya geldi.

>GERGİNLİK TÜRBİNLERE YANSIDI

>Maçın hakemi Şakir Engin’in kötü yönetimi ardından saha içinde yaşanan gerginlik daha sonra tribünlere yansıdı. Seyircilerin karışığı olaylar nedeniyle yarıda kalan maçın ardından Diyarbakır Dicle Fırat Koleji’nin soyunma odasından malzemelerini alamadan sahadan kaçmak zorunda kaldıkları bildirildi.

>APAR TOPAR KAÇMAK ZORUNDA KALDIK

>Diyarbakır Dicle Fırat Koleji takımı Antrenörü Hasan Çelebi, Siirt’te talihsiz bir olay yaşadıklarını söyledi. Çelebi, “Karşılaşmanın hakemi Şakir Engin, haksız davranışlarda bulunarak ortamın gerilmesini sağladı. Daha sonra maçı izleyen seyirciler de bu tezgâha alet oldu. Seyircilerin salona inmesiyle olay büyüdü. Polis eskortuyla bölgeden uzaklaştık. Malzemelerimizi bile soyunma odasında alamadık” dedi.

>OLAYLARIN SORUMLUSU BELLİ

>Rakip takım Antrenörünün olayların fitilini ateşlediğini iddia eden Çelebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

>“Siirt’in federasyon il temsilcisi Mesut Özdemir, olayların sorumlularındandır. Takımın hem antrenörü ve hem de okulun beden eğitimi öğretmenidir. Yaşanan olayların sorumlusudur.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi