Sinem Kobal'ın eski aşkı ve yeni aşkı arasındaki mekan...

BArcelona takımında op koşturan Arda Turan ile geçtiğimiz sene ayrılıp yollarını Kenan İmirzalıoğlu ile birleştiren Sinem Kobal, gittikleri Şişli Bomonti'de bulunan 'Aztek' mekanında pişti olursa.. Sinem Kobal ve Arda Turan geçtiğimiz akşam bir eğlence mekanında aynı havayı soludular. Arda Turan durumu belli etmezken, Sinem Kobal ise Arda Turan rahatsızlığını mekanı terkederek blli etti.

Sinem Kobal'ın eski aşkı ve yeni aşkı arasındaki mekan...

BArcelona takımında op koşturan Arda Turan ile geçtiğimiz sene ayrılıp yollarını Kenan İmirzalıoğlu ile birleştiren Sinem Kobal, gittikleri bir mekanda pişti olursa.. Sinem Kobal ve Arda Turan geçtiğimiz akşam bir eğlence mekanında aynı havayı soludular. Arda Turan durumu belli etmezken, Sinem Kobal ise Arda Turan rahatsızlığını mekanı terkederek belli etti.

Arda Turan önceki gece Şişli Bomonti'de bulunan 'Aztek' adlı mekânda evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal ve sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'yla pişti oldu. Kobal-İmirzalıoğlu çifti, Barcelona'de top koşturan futbolcunun geldiğini görünce hızla mekânı terk etti.

Tatsız karşılaşmanın özellikle Sinem Kobal'ın moralini bozduğu öğrenildi.

Adı birçok ünlü isimle anılan Arda Turan uzun zamandır Asılahan Doğan'la aşk yaşıyor.

Uzun süre nişanlı kalan Sinem Kobal ve Arda Turan 2 kez düğün tarihi alıp daha sonra ertelemişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler