Sıra yöneticilerin bağışında

Bazı eski yöneticilerden sonra Diyarbakırspor’un eski antrenörleri de kulüpteki alacaklarını bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu.

Sıra yöneticilerin bağışında
Bazı eski yöneticilerden sonra Diyarbakırspor’un eski antrenörleri de kulüpteki alacaklarını bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu.

Yeşil-Kırmızılı kulübün eski antrenörü ve Sportif Direktörü Mehmet Budakın, Kemal Zeydan ve Nevzat Türker’le birlikte alacaklarının yüzde 50’sinden vazgeçtiklerini söyledi. Budakın,”25 yılım Diyarbakırspor’da geçti. Diyarbakırspor sayesinde Mehmet Budakın oldu. Para kazanmamış olabiliriz ama etiket kazandık. 2005-2010 yılları arasında antrenörlük ve kısa bir dönem olmak üzere sportif direktörlük yaptım. 200 bin TL’ye yakın alacağım var. O zamanki sıkıntılardan dolayı alamadım.

Arkadaşım Kemal Zeydan’ın da 100 bin TL alacağı var. Bizimle birlikte Nevzat hoca da alacaklarının yüzde 50’sini bağışladı. Bu bizim alınterimiz ve emeğimiz olmasına rağmen vazgeçtik. Bazı eski yöneticiler de bağış yaptı.

‘ALACAĞI OLANLAR ÖNCÜLÜK YAPSIN’ Yönetim SMS kampanyası başlattı. Bu güzel bir düşüncedir. Bunu desteklemek lazım. Ancak bazı yanlışlar var. SMS kampanyasına sadece taraftardan ve iş adamlarından destek beklemek doğru değildir. Yönetim iyi bir organize yaparak bu işe kurumları,valiliği, belediyeleri ve stk’ları dahil etmelidir. Ayrıca Başkan Nurullah Edemen dahil alacağı olan tüm yöneticiler-eski ve yeni dahil-herkesi alacaklarının tamamını ya da bir bölümünü bağışlamaya davet ediyoruz. Onların Diyarbakırspor’a karşı vefa borcu vardır. Diyarbakırspor’un yaşamasını istiyorlarsa onlar bu adımı atsın ki herkese örnek olsun.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz