Şırnaklı eller taş atmak yerine raket tutuyor

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Kort Tenis Kursu"na 10-20 yaş grubundaki 80'i kız 175 öğrenci başvurdu.

Şırnaklı eller taş atmak yerine raket tutuyor

 Eğitmen Necmettin Üce, çözüm süreciyle sağlanan huzur ve güven ortamında gençlerin spora ilgisinin yoğunlaştığını söyledi.

>Farklı spor branşlarında açılan kurslara kız öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğunu dile getiren Üce, tenis kursuna 175 kişinin katıldığını kaydetti.

>Kızların yoğun ilgisi çok sevindirici

>Kurslar sayesinde gelecekte başarılı sporcuların yetişmesine katkı sunacaklarını ifade eden Üce, şöyle dedi:

>"Çocuklarımızın taş atmak yerine raketle top atması için sportif çalışmalar yürütüyoruz. Eğitim alan öğrencilerimiz bölgesel ve ulusal turnuvalara katılacak. Sportif kurslar, başarılı sporcuların yetişmesine vesile olacak. Kızların yoğun ilgisi çok sevindirici"

>Kursa katıldığım için çok mutluyum

>Kursiyerlerden Hüseyin Çiftçi, tenis oynamaktan büyük zevk aldığını belirterek, "Tenis oynamaya gelirken arkadaşlarımı da getiriyorum. Herkese tenis oynamalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.

>Deniz Felat da daha önce tenis oynamadığını dile getirerek, "Çalışmalar çok eğlenceli oluyor. Bu kursa katıldığım için çok mutluyum" dedi.

>Hazal Burak ise tenis oynamasının derslerini olumsuz etkilemediğini kaydederek, kursu açan yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler