Görüş Bildir

Sivasspor-Bursaspor maçından notlar

Karşılaşmanın ilk saniyelerinde Bursaspor taraftarının sahaya attığı sis bombaları nedeniyle maç 2 dakika duraksadı

Sivasspor-Bursaspor maçından notlar

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Sivasspor ile Bursaspor karşı karşıya gelirken, maçın ilk saniyeleriyle birlikte sahaya atılan sis bombaları nedeniyle maç 2 dakika duraksadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelede Migros kale arkası tribününde bulunan Bursasporlu taraftarlar, maçın başlamasıyla birlikte ilk saniyelerde kendi takımlarının yarı alanına sis bombaları ve maytaplar attılar.

Atılan yabancı maddeler nedeniyle karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus mücadeleyi durdururken, saha içinde yer alan sis bombaları sahanın dışına çıkarıldı. Karşılaşma 2 dakika duraksadıktan sonra devam etti.

Bu arada, Bursasporlu taraftarların bulunduğu kale arkası tribününün önüne çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi.

-Taraftarlar büyük ilgi gösterdi-         

Sivasspor ve Bursaspor taraftarları, Kadıköy'deki mücadelede takımlarını yalnız bırakmazken, taraftarlar yaptıkları coşkulu tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Migros kale arkası tribünü ve Fenerium tribünü Bursasporlu taraftarlara, Türk Telekom kale arkası tribünü ve Maraton tribünü Sivassporlu taraftarlara ayrıldı.

Karşılaşma vefat eden teknik direktör Erdoğan Arıca için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Seremoni sırasında sahaya giren bir Bursasporlu taraftar yedek kulübelerinin bulunduğu bölgede Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yanına gitti. Güvenlik güçleri taraftarın çevresini sararken, teknik direktör Sağlam'a yeşil-beyazlı atkı takan taraftar daha sonra güvenlik ekiplerinin kontrolünde tribüne gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi