Sivasspor deplasmanda Eskişehir'i yıktı

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 26. Hafta mücadelesi kapsamında Eskişehirspor sahasında Sivasspor’u ağırladı. Müthiş bir 90 dakikaya sahne olan maçta Eskişehirspor öne geçmesine rağmen Sivasspor maçı çevirmeyi bildi. Sivasspor 3 puanın sahibi oldu.

Sivasspor deplasmanda Eskişehir'i yıktı

 NAİF DURGUN

>Eskişehir Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında konuk ettiği Sivasspor ile kıyasıya bir 90 dakika oynadı. İlk yarıda daha üstün oynayan Eskişehirspor olurken, 40. Dakikada Sezer Öztürk’ün penaltı vuruşundan yararlanarak kaydettiği gol ile öne de geçti.

>İKİNCİ YARI NE DEĞİŞTİ                         

>İkinci yarıya ise konuk ekip Sivasspor nam-ı diyar Yiğidolar daha atak başladı. Sergen Yalçın’ın önderliğinde Kırmızı Beyazlılar ikinci yarının hemen başında yani 47. Dakikada Aatıf ile gol bularak skoru 1-1’e getirmeyi başardı.

>Ancak Sergen’in öğrencileri duracak gibi değildi ve akın akın Eskişehir kalesini yoklamaya başlamışlartı. Kırmızı Beyazlılar atakların meyvesini 59’uncu dakikada John Utaka’nın ayağından gelen golle skoru 2-1’e getirmeyi başararak maçı da çevirmiş oldular.

>Maçın geriye kalan dakikalarında ise Eskişehir’in çabası sonuç vermezken Sivasspor 76. dakikada bir kez daha Aatıf'ın golüyle öne geçti ve maç 3-1'lik skorla bitti.

>Bu sonuçlarla beraber Medicana Sivasspor puanını 30’a yükselterek 11’inci sırada, Eskişehirspor ise 27 puanda kalarak 15’inci sıradaki yerlerini aldı. Böylelikle Eskişehir biraz daha küme düşme hattına yaklaştı ve önümüzdeki haftalarda sıkı bir yarışa girecek gibi gözüküyor.

>

>

Kaynak: Diyarbakır Söz