Görüş Bildir

Son 4 haftanın en başarılı takımı Gençlerbirliği, Beşiktaş maçı için İstanbul'a uçtu!

Hasan Doğan sezonu Spor Toto Süper Lig’in 22. Hafta mücadelesi kapsamında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak Gençlerbirliği takımı son antrenmanını da bu sabah gerçekleştirip öğleden sonra tarifeli uçakla İstanbul’a uçtu. İbrahim Üzülmez’in teknik patronluğunu yaptığı Gençlerbirliği, son 4 haftanın en başarılı takımı durumunda. Beşiktaş ise liderliğe kanatlanmanın planlarını yapıyor.

Son 4 haftanın en başarılı takımı Gençlerbirliği, Beşiktaş maçı için İstanbul'a uçtu!

Sakat futbolcusu bulunmayan Başkent ekibinde, sarı kart cezalısı olan Skulason, Beşiktaş karşısında oynamayacak.

SON İDMAN DA YAPILDI

Bu sabah yaptığı çalışmada Gençlerbirliği, ısınma koşusunun ardından 5'e 2 top kapma ve kondisyon çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde Ankara ekibi, yarı alanda çift kale maçı ve ardından şu çalışmasıyla idman sona erdi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez çift kale maçında sürekli uyarılarda bulunarak, "Beşiktaş maçında hata istemiyorum" dedi. Özellikle savunma ve hücum hattıyla ilgilenen Üzülmez, Beşiktaş karşısında kesinlikle puan ve puanlar hesaplıyor.

EN BAŞARILI TAKIM GENÇLER

Spor Toto Süper Lig'inde son 4 haftası geride kalırken en başarılı takım Gençlerbirliği oldu. Ligin ilk yarısında 13 puan toplayabilen Ankara temsilcisi, Üzülmez yönetiminde ikinci yarıda çıktığı 4 maçta 12 puan toplayarak Beşiktaş karşısına çıkacak.

İŞTE GENÇLERBİRLİĞİ KADROSU

Gençlerbirliği takımının Beşiktaş maç kadrosunda bulunan futbolcular:

Ferhat Kaplan ve Johannes Hopf (Kaleciler) Hakan Aslantaş, Sergey Politevıch, Bogdan Stancu, Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz, Ante Kulusic, Uğur Çiftçi, Turgut Doğan Şahin, Selçuk Şahin, Mıchel Landel, Djalma Campos, İrfan Can Kahveci, Aydın Karabulut, Panajotıs Dimitriadis, Alex Hleb, Doğa Kaya, Moestafa El Kabir, Ferhat Görgülü ve İbrahim Pehlivan.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi