Görüş Bildir

Son maç deplasmanda

Spor toto 3.liğ 3. grubunda, sezon başında zirve hedefi ile başlayan, fakat hedefine ulaşamayan, sonuçta 60 puanla lig 4.cusü olan ve Play – Off'a kalmayı garantileyen Diyarbekirspor, ligde son maçını Elaziz Belediyespor ile oynayacak.

Son maç deplasmanda

Geçen haftayı sahasında oynadığı Orduspor galibiyetiyle kapatan Diyarbekirspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hasan Tosun nezaretinde sürdüren Yeşil-Kırmızılı ekip, Seyrantepe tesislerinde yapılan antreman koşu kültür fizik hareketleriyle başlayıp, yarım saha teknik taktik ağırlıklı idman yapıldı.

Yaklaşık iki buçuk saat süren antremanda futbolcuların morellerinin yüksek olduğu dikkat çekti. Teknik Direktör Hasan Tosun, Diyarbekirspor olarak ligin son maçın formalite olarak oynayacaklarını belirterek şöyle dedi;

“ Bizim için artık lig bitmiştir, Önemli olan Play – Off’tur. Bu konu Diyarbekirspor için çok önemlidir. Çünki artık 2.lige çıkma zamanı gelmiştir. Takımı her yönden hazır vaziyete getireceğim. Varsa yoksa hedefimize ulaşmak için en büyük çabayı göstereceğiz. Birlik beraberlik içerisinde tek yumruk olup 2.lige çıkacağımıza inanıyorum. Diyarbekirspor taraftarırıın sevinme zamanı gelmiştir. Antremanlarımızı Perşembe günü öğleden sonra bitireceğiz"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi