Son söz Baydemir'in

Büyükşehir Belediyespor’un gelecek sezonla ilgili hedefi, kulüp yönetiminin Baydemir’le yapacağı görüşmede belirlenecek. 1 yıl daha görev süresi olan yönetimin kongre kararı alabileceği de konuşuluyor.

Son söz Baydemir'in
Son 2 sezonda 2.Lig’e çıkmayı Play-Off’larda kaybeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in vereceği karara çevrildi.

Kulüp yönetiminin önce kendi arasında toplantı yapacağı daha sonra Baydemir’i ziyaret ederek geçen sezon yapılan çalışmalar ve mali durumla ilgili bilgi vereceği,bu görüşmede takımın gelecek sezonla ilgili hedefi de belirlenecek. Bütçenin durumuna göre ya şampiyonluk hedefi ortaya konulacak ya da küçülmeye gidilecek.

KONGRE OLABİLİR Mİ? Hacı Haspolat başkanlığındaki yönetimin 1 yıl daha görev süresi var. Ancak yapılacak toplantılarda olağanüstü kongre kararı alınabileceği de ifade ediliyor.

Bu arada Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıl önce yapımına başladığı Urfa yolu üzerindeki spor tesisinin şu ana kadar tamamlanmaması tartışma yarattı. Ödenek sorunundan dolayı aksayan tesisin ne zaman tamamlanacağı bilinmiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp,kendi tesisi olmadığı için halen Silvan yolu üzerinde bulunan Tarım Bakanlığı’na ait Zirai Araştırma’nın tesislerini geçici olarak kullanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz