Spor ilçesi Çüngüş

Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesinde spor atılımı başladı. Son yılların en büyük spor organizasyonları bu ilçede yapıldı.

Spor ilçesi Çüngüş

Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesi’nde büyük bir gelişme yaşanıyor. Daha önce spor anlamında somut gelişmelerin yaşanmadığı ilçede bu yıl birçok faaliyete imza atıldı. Çüngüş Kaymakamı Ahmet Başer ve Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca’nın destekleri ile ilçede sporda önemli gelişmelere imza atılıyor.

Büyük destek verildi

Çüngüş İlçe Milli Eğitim Aydın Güzel, İlçe Emniyet Amiri Komiseri Ahmet Fatih Çam ve polis memurları Mustafa Poyraz ile Aziz Örgün’ün de büyük katkılar sunduğu spor organizasyonlarıyla, ilçe gençliği sporda büyük gelişmeler kaydetti.

Herkes katkı sundu

Çüngüş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Burhan Gül, sporda devrim niteliğinde adımlar attıklarını söyledi.

Gül, “İlçede son yılların en büyük spor organizasyonları yapılıyor.  Her branşta faaliyetlere başladık. Spor turnuvaları ve özel müsabakalar yaptık. Bu organizasyonların yapılmasında İlçe Kaymakamımız Ahmet Başer’in büyük destekleri oldu. Spor teşvik edilmesi için her türlü desteği verdi. İçe Belediye Başkanımız Zübeyir Arslanca’da önemli destekler verdi. Bütün organizasyonların sponsorluğunu üstlendi.  sponsor oldu bütün etkinlikler de. Çüngüş İlçe Milli Eğitim Aydın Güzel, İlçe Emniyet Amiri Komiseri Ahmet Fatih Çam’da her zaman yanımızda oldu ve organizasyonlara büyük destek verdiler” dedi.

Gül, halk eğitiminde görevli öğretmen Ayhan Aslan’da bir çok organizasyonda yer aldığını ve önemli destekler verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz