Spordan sonra tiyatro oyunu

Mışar Eğitim Kültür Sanat Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Eğitim, Sağlık ve Spor faaliyetlerinin yanı sıra Kültür ve Sanat alanında da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Spordan sonra tiyatro oyunu

Üç yıldır MIŞAR-DER bünyesinde çalışmalarını yürüten "Tiyatro Mişar" bu yıl hazırlamış olduğu "Sınavsız Hava Sahası" adlı tiyatro oyununu seyircileriyle buluşturmak için sahneye koymaya hazırlanıyor. Miyase Sertbarut'un yazdığı bu tiyatro oyununun yönetmenliğini ise MIŞAR-DER Yönetim Kurulu Üyesi İzzettin Oktay yaptı.

ÖĞRENCİLERİN ALAKASI

Öğrenciler için artık sıkıcı bir durum haline gelen sınavların çığırından çıktığı bu zaman diliminde sınavlara ve sınav sistemlerine eleştirel bir yaklaşımla komedi tadında bir oyun olan Tiyatro Mişar'ın hazırladığı "Sınavsız Hava Sahası" oyununda Ahmet Nas, Azad Aksu, Fırat Aksu, Mazlum Esen, Nergiz Erbek, Remziye Turhan, Rojhilat Gürgen, Serhat Ay, Vedat Aksu ve Zeliha Bilgin rol alarak sanatsal hünerlerini sergileyecekler.

MIŞAR-DER Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre 09.06.2012 Cumartesi günü saat 20:00'da Siirt Halk Eğitim Merkezi tiyatro salonunda sergilenecek Tiyatro oyununa tüm Siirtlilerin ve Sanat sevdalılarının davet edildiği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz