Stk’larla Yaz Spor Okulları Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katımıyla yaz spor okulları toplantısı yapıldı.

Stk’larla Yaz Spor Okulları Toplantısı Yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir başkanlığında, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri Müdürleri, bazı kurum ve STK temsilcileri, "Yaz spor okulları" zirvesi yaptı.

Zirvede konuşan İl Müdürü Demir, amaçlarının sokaktaki çocuklara spor yoluyla topluma kazandırmak olduğunu söyledi. Demir, Diyarbakır gençliğine hizmet etmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Demir, bu doğrultuda Diyarbakırda ilk defa STK ve bazı kurum temsilcileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Demir, “Yaz spor okullarına çocuklarımıza kanalize edeceğiz. Şube Müdürlerimiz Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ve tüm personellerimizle gençliğe ve Diyarbakır’a hizmet etmeye hazırız. Bu konuda herkesin fikirlerini almak için buradayız. Sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. İnşallah bu birlikteliği devam ettirir ve bölge gençliğine hep birlikte hizmetleri yaparız” dedi.

STK temsilcileri de bu yöndeki çalışmaların içinde olmaya devam edeceklerini belirterek, Demir’e teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz