Stoch'u havaya atarak kutladılar

FIFA Puskas Ödülü’nü kazanan Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, akşam antrenmanında takım arkadaşları tarafından omuzlara alınarak havaya atıldı.

Stoch'u havaya atarak kutladılar

Dün hazırlık maçında Genk'le 1 - 1 berabere kalan sarı - lacivertliler, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcuları, alkışlarla Stoch'u kutladı. Alkışlardan sonra Stoch'u omuzlara alan futbolcular, oyuncuyu iki - üç defa havaya attıktan sonra yavaş bir şekilde yere düşürdü. Bunu fırsat bilen Slovak futbolcu da aralarından sıyrılarak kaçmaya çalıştı.

ANTRENMANDAN DETAYLAR

Isınma koşusu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Sezer ve Krasic bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Genk maçında başına aldığı darbe nedeniyle beyin sarsıntısı geçiren Mehmet Topal ile gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel ise çalışmada yer almadı.

KOCAMAN: "SIKI BİR MAÇ PROGRAMI BİZİ BEKLİYOR, İYİ DİNLENİN, ZAMANINIZIN KIYMETİNİ BİLİN"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın antrenman öncesi oyuncularıyla saha ortasında yaptığı toplantıda, Stoch’u tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı: "Hepinizin önünde dünyada yılın en güzel golünü atan Stoch’u tebrik ediyorum. Bu ödülden dolayı gurur duyduk. İdmanlarımız artık bire düşecek bu yüzden biraz daha vaktiniz olacak. Bu vakitlerde iyi dinlenin, çünkü bundan sonra sıkı bir maç programına gireceğiz. Zamanınızın değerini bilin. Genk maçında basit top kayıpları yaptık. Goden sonra oyundan düştük. Baskıyı 90 dakikaya yaymamız lazım."

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz