Süleyman Seba için anma gecesi düzenlendi

Taraflı tarafsız bütün futbolseverlerin saygısını toplayan Beşiktaş’ın unutulmazları arasında yerini alan Onursal Başkan Süleyman Seba’nın ölümünün 1. Yılında Fulya Kültür Merkezi’nde anma gecesi düzenlendi.

Süleyman Seba için anma gecesi düzenlendi

Etkinliğe; Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in yanı sıra Siyah-beyazlı yöneticiler, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Siyah-beyazlı camiadan önemli isimler ve Seba'nın sevenleri katıldı.

Kürsüye gelerek bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Süleyman ağabey ile ilgili günlerce, haftalarca konuşabiliriz. Süleyman ağabey çok farklı bir insandı. Bütün spor camiası, hatta spor camiası dışında bile çok sevilen, fedakar ve centilmen bir insandı. Beşiktaşlı duruşunun ne şekilde geliştiğini Süleyman Seba ile daha iyi anlamış oldum. Başka Süleyman Seba'ların Beşiktaş'a çıkmasını diliyorum" dedi.

Ürkmezgil'in ardından konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise, Süleyman Seba'ya duyduğu saygıyı ve onunla ilgili bilgiler paylaşarak, "Süleyman Seba, Beşiktaş'a büyük anlam katan bir isim olmuştur" diye konuştu.

Ahmet Ürkmezgil ve Murat Hazinedar'ın konuşmalarının ardından Süleyman Seba için hazırlanan "Beşiktaş'ın Dervişi" adlı belgesel törene katılanlara izletildi.

Belgesel sonrası Seba'yı yakından tanıyanlar kürsüye gelerek, O'nunla olan anılarını anlattılar. Etkinlik, Süleyman Seba'nın sevdiği şarkı "Eski Dostlar" canlı performansla çalınarak sonlandırıldı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Spor Merkezi