Sultanlar Olimpiyatlarda

Filenin Sultanları Polonya'yı 3-0 yenerek olimpiyatlara gitme hakkı kazandığı maç sonrası Başkent Spor Salonu'nu karnaval alanına çevirdi.

Sultanlar Olimpiyatlarda

Maç sonu büyük coşku yaşayan Filenin Sultanları ve taraftarlar sahada Ankara havası eşliğinde misket oynayarak gönüllerince eğlendiler. Bazı oyuncular gözyaşlarını tutamazken takımın başarılı isimlerinden Neslihan ise maçın sevincini kızıyla yaşadı.

Maç sonrası duygularını paylaşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, voleybolda büyük bir başarı elde edildiğini vurgulayarak, ''Bu başarının altında birçok ilk var. 52 yıl aradan sonra ilk defa bir Milli Takım olimpik branşlarda olimpiyatlara katılma hakkı kazandı. Voleybolda da bunu ilk defa yaşıyoruz buda başka bir ilk. Şimdi sıra basketbolda.'' dedi.

Voleybol Federasyonu Başkanı E. Ünal Karabıyık ise, heyecanından konuşmakta zorlandığını belirterek, ''Bizim için önemli bir hayal ve önemli bir özlemdi. Turnuvanın başlangıcından önemli bir rüya olduğunu belirtmiştim. Rüyamız gerçek oldu çok mutluyum.'' şeklinde konuştu.

Maç sonrası duygularını paylaşan voleybolcular, Neslihan, Gözde, Gülden, Gizem ve Esra ise herkese çok teşekkür ederek büyük bir hayalin gerçek olduğunu artık önemli olanın olimpiyatlarda büyük bir başarı elde etmek olduğunu kaydettiler.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz