Taraftar Duyarsızlığa Tepkili

14 Mayıs Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Diyarbekirspor-Ofspor final maçı öncesinde taraftarların beklentisi sınırsız sayıda araç tahsis edilmesi

Taraftar Duyarsızlığa Tepkili

14 Mayıs Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Diyarbekirspor-Ofspor final maçı öncesinde taraftarların beklentisi sınırsız sayıda araç tahsis edilmesi. Beklenti olan yerler ise mülki amirler, belediyeler ve iş çevreleri. Ancak bu yöndeki çağrı ve beklentilere şu ana kadar cevap alınmaması taraftarların tepkisine yol açıyor. Taraftarlar,”Başka kentlerde olsa şimdi herkes seferber olmuştu ama bizde memleket sevgisi sadece lafta. Koca kentte 20-30 araç tahsis edecek güçte insanlar yok mu?. Bu duyarsızlığa anlam veremiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

TARAFTARLAR KENDİ İMKANLARIYLA GİDECEK     

Yeterli sayıda araç tahsis edilmesi halinde taraftarlar bu gece Ankara’ya doğru yola çıkacak. Kent yöneticileri ve iş çevrelerinde büyük bir duyarsızlık hakim olurken,kentte bir çok taraftar ve spor adamı kendi imkanı ile maça gitmeye hazırlanıyor. Diyarbakır dışında Ankara’ya yakın şehirler ile İstanbul, Kocaeli, Mersin, Adana,Antalya gibi kentlerden de bir çok taraftarın kendi imkanlarıyla otobüs kiralayarak final maçına geleceği kaydedildi.

Bu arada maçı canlı yayınlayacak kuruluş belli oldu. Diyarbekirspor’un yarı final maçlarını ekrana getiren TRT Kurdi finali de canlı yayınlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz