Taraftar unutmadı

Vahim derecede çöküş dönemi geçiren Diyarbakırspor'un kuruluş yıl dönümünü bir çok kesim unuturken, Vefakar taraftan bir kez dehe gönülbağını ortaya koyarak, "44. Kuruluş Yıl Dönümü" için, organize oldu.

Taraftar unutmadı

Diyarbakırspor'un 44.kuruluş günü dün akşam taraftarların organize ettiği meşaleli bir gösteriyle Ofis Ekinciler Caddesinde kutlandı.

Yoldan geçen vatandaşlar şaşkınlık ve sevinç içerisinde kutlama yapan taraftarlara “Diyarbakırspor yeniden 1. Lig’e yükseldi mi?” diye sordular.

VEFAKÂR TARAFTAR

Konuyla ilgili Facebook Diyarbakırspor Fan sayfasından yaptıkları duyurularla organize olan taraftarlar, herkesin Diyarbakırspor'un kuruluş gününe ilgi göstermesini istemişlerdi.

HERKES UNUTURKEN

Diyarbakırspor'un var oluşunun 44. yılını meşale yakarak kutlayan taraftarlar, daha önce yapılan açıklamada “24 Haziran pazar günü dedemizden babamızdan bize bugünlere miras olan büyük Diyarbakırspor'umuzun kuruluş yıl dönümüdür. Takımımızın kuruluş yıl dönümünü meşale yakarak kutlayacağız. Görsel açıdan şov yapacağımızdan Diyarbakırspor'a gönül vermiş herkesi 1 meşale alıp pazar günü saat 20:00'da Konuk evi önüne bekliyoruz. Takımımızın 3. lig veya amatörde olması bizi hiçbir şekilde bağlamaz. Biz lige değil Diyarbakırspor'un o şerefli armasına, renklerine sevdalıyız. Böyle bilinmesini özellikle istiyoruz!'' denilmişti. Dün akşam toplanan taraftarlar Ofis Ekinciler Caddesinde güzel bir gösteri eşliğinde meşaleler yakarak Diyarbakırspor’un 44. Yılını kutladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz