Taraftarın sevgilisi Veda pozu verdi!

Galatasaray'da yeni yönetimde olmayacağını söyleyen, taraftarın sevgilisi Abdurrahim Albayrak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde veda pozu verdi.

Taraftarın sevgilisi Veda pozu verdi!

Mevcut yönetimde yer alan Dursun Özbek, listesini büyük ölçüde tamamladı. Özbek'le devam edip etmeyeceği merak konusu olan Abdurrahim Albayrak, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek listede yer almadı. Başkan Duygun Yarsuvat dahil camianın birçok önde gelen isminin Özbek yönetime girmesini istediği Albayrak, ailesinin de 'göreve devam etmesine karşı' olduğunu belirtip olumsuz yanıt verdi. Halen futbol takımının 1 numaralı sorumlusu olan Albayrak, sezon sonuna dek bu görevi yürüttükten sonra bayrağı yeni yöneticilere devredecek.

ALBAYRAK: LİSTEDE OLUP OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL

Konu ile ilgili konuşan Albayrak, Galatasaray taraftarının kendisine olan sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Bizim yolumuz hep aynı, onlarla gönülden bağlıyız. Listede olup olmamak önemli değil, Galatasaray'a hizmet etmek önemlidir" diye konuştu.

Listelerin verilmesine çok kısa bir süre kala herhangi bir sürpriz yaşanacağını düşünmediğini ifade eden Albayrak, "Yüzde 99 listede bulunmayacağım, gelen baskılara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

FLORYA'NIN PATRONU KİM OLACAK?               

Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde futbol takımının sorumluluğunu Cüneyt Tanman'a vermesi bekleniyor. Özbek, mevcut yönetim kurulunda birlikte çalıştığı Ali Yüce, Can Topsakal, İsmail Sarıkaya, Murat Atay ve Ural Aküzüm'e kendi listesinde de yer verdi.

Dursun Özbek'in yönetim kurulu aday listesi şöyle: Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer.

Kaynak: Spor Merkezi