Taraftarlar Çileden Çıktı

Deplasmanlı 1. Amatör Futbol Ligi takımlarından Bismil Belediyespor’da yaşanan belirsizlik taraftarları çileden çıkardı.

Taraftarlar Çileden Çıktı

Bismilspor Azrailler Taraftar Gurubu Sözcüsü Mehmet Aydın, Bismil Belediyespor’da yaşanan belirsizliğin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Aydın, her yıl büyük umutlarla sezona başlayan takımlarının alınan kötü sonuçlardan sonra kendilerine büyük bir hüsran yaşattığını söyledi.

AYNI FİLMİ İZLEMEKTEN BIKTIK

Aydın, şampiyonluk umutları ile yolla çıkan takımlarının önce ilk altı sonra küme düşmeme hedefine kilitlendiğini belirtti. Aynı filmi izlemekten sıkıldıklarını kaydeden Aydın, ne sportif başarı, ne de ekonomik rahatlık gördüklerini ifade etti.

TESİSLEŞME YOK, ALT YAPI YOK

Aydın, şöyle dedi: “Tesisleşme yok, alt yapı yok. Bunlar çok önemli problemler. Bugüne kadar sergilenen tutum ve davranışlar ortada. Bu düşüncelerden biran önce kurtulmak gerekir. Herkesin bir sabrı var. Bismil Belediyespor'un menfaatleri için bu saatten sonra herkes üzerine düşeni yapsın. İş bilmez yöneticileri kulüpte görmek istemiyoruz.”

TAKIMDA BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Takımda henüz teknik heyet ve transfer edilecek futbolcunun belirlenemediğini ifade eden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yine sezon başladıktan sonra elde kalanlarla küme düşmemeye mi oynayacağız. Biz bu kulübü zarara uğratmayacak yönetici ve formanın hakkını verecek futbolcu istiyoruz. Bismil’de yaşayan taraftarlar olarak bu özlemi yaşıyoruz.”

MİKTAT EKİNCİ’Yİ İSTİYORUZ

Miktat Ekinici’nin takımın başına getirilmesini isteyen Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı: “Futbolseverlerin azımsanmayacak bir kısmının ortak bir beklentisi var. Geçmiş sezonlarda sürpriz bir şekilde yönetim tarafından görevine son verilen teknik adam Miktat Ekinci’nin Bismil Belediyespor’un tekrar başına getirilmesi. Herkesin bu yönde talebi var. Bismil Belediyespor yöneticilerinin bu talebi dikkat almasını istiyoruz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz