Taraftarlara Destek Ve Sağduyu Çağrısı

Diyarbekirspor, ligde kalan tüm maçların şampiyonluk yolunda final anlamı taşıdığına dikkat çekerek taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını istedi.

Taraftarlara Destek Ve Sağduyu Çağrısı

Diyarbekirspor, ligde kalan tüm maçların şampiyonluk yolunda final anlamı taşıdığına dikkat çekerek taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını istedi.

Hem Destek Hem Uyarı Çağrısı

Diyarbekirspor’un açıklamasında taraftarlara hem uyarı hem de destek çağrısı yapıldı. İşte o açıklama;”Takımımız şampiyonluk yarışında önemli bir viraja girmiş bulunmaktadır. Kalan 17 maçımızın tamamı hedefe ulaşma yolunda büyük önem taşımaktadır. Takımımızın iç saha ve dış saha ayrımı yapmadan tüm maçlardaki hedefi kazanmak olacaktır. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar daha büyük önem arz etmektedir. Zirve yarışındaki rakiplerimizi kendi sahamızda ağırlama avantajına sahip olacağız. Bu maçlardan alacağımız başarılı sonuçlar bizi şampiyonluğa taşıyacaktır. Bir anlamda şampiyonluğa giden yolda kendi ipimiz kendi elimizdedir. Bu manada takımımız kadar taraftarlarımıza da büyük iş ve sorumluluk düşmektedir.

Zarar Verenlere Engel Olalım’

Taraftarlarımızın maçlara göstereceği yoğun ilgi,takıma vereceği ateşleyici ve rakip takımları baskı altına alacak destek türü büyük önem taşımaktadır. Bunu yaparken kulübümüzün ceza almasını sağlayacak davranışlardan kesinlikle kaçınılmalı. Bu süreçte alabileceğimiz en küçük bir ceza şampiyonluk yolunda bizi dezavantajlı hale getirecek ve rakiplerimize avantaj sağlayacaktır. Bu konuda tüm taraftarlarımızın oto kontrol ve denetim sağlayarak tribünlere sızabilecek art niyetli kişi ve grupların önüne geçmesini bekliyor ve inanıyoruz.

Şimdi Sahip Çıkma Zamanı’

Bu kent ve bu takım hepimizindir, hep beraber sahiplenelim diyoruz. Bu vesile tüm taraftarlarımızı 31 Ocak Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynayacağımız K.Maraş Büyükşehir Belediyespor maçına davet ediyoruz. 17 finalimiz kaldı ve şampiyonluk yolunda başlangıcı, startı bu maçı hep beraber mücadele edip kazanarak verelim. Haydi, Diyarbakır takımına sahip çıkma zamanıdır.”

***

Kaynak: Diyarbakır Söz