Görüş Bildir

Tarih bunu da yazdı; Süper Lig Hakemi maçtan sonra Canlı yayında özür diledi!

Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig 6. haftasında oynanan, iki kırmızı kart ve bir penaltının çıktığı ve 1-1'lik skorla sona eren Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı sonrası tarihi bir an yaşandı. Tarih bunu da yazdı. Deniz Çoban Canlı yayına katılıp özür diledi.

Tarih bunu da yazdı; Süper Lig Hakemi maçtan sonra Canlı yayında özür diledi!

Kasımpaşa’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın son dakikasında Çaykur Rizespor lehine tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakem Deniz Çoban, mücadelenin akabinde İstanbul ekibinin teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan özür dilediğini söyledi. Çoban, kendisiyle ilgili bir karar vereceğini ifade ederek hakemliği bırakacağının sinyalini de verdi.

“ÖZÜR DİLİYORUM”                                

Lig TV’nin canlı yayınına katılan hakem Çoban, "Hem Rizespor'un aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa'nın aleyhine yaptığım hatalar için çok üzüldüm. MHK'dan ve TFF'den özür diliyorum. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yapmam gerektiğinin farkındayım. Çok üzgünüm. Kimsenin yapmadığını yaptım, içeriye girer, girmez gördüm. Anlatamıyorum duygularımı. Ona rağmen tebrik ettiniz. Ben her iki takıma da teşekkür ediyorum. Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama ikinizden de özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: LİG TV

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi