Terraneo açıkladı: Emre Belözoğlu ile devam etmeyeceğiz!

34 yaşındaki yıldız futbolcu Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kariyeri de sonlandı. Sarı Lacivertlilerin sportif direktörü Terraneo, Emre ile yola devam etmeyeceklerini açıkladı.

Terraneo açıkladı: Emre Belözoğlu ile devam etmeyeceğiz!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, mukavelesi sona eren takım kaptanı Emre Belözoğlu'na bir teklifte bulunulmayacağını açıkladı. Bu sözlerle birlikte, 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun Fenerbahçe kariyeri sona erdi. Emre'nin gelecek sezon nerede forma giyeceği ise henüz belli değil!

"EMRE RAPORU POZİTİF OLSAYDI..."

İtalyan futbol adamı, basın mensuplarının tecrübeli futbolcu ile devam edilip edilmeyeceği yönündeki soruya, "Emre'nin durumu da sözleşmesi biten diğer oyuncularla aynı. Kendisiyle ilgili teknik rapor olumlu yönde olsaydı şu anda sözleşme imzalanmış olurdu. Çok şey söyleniyor, unutmayın ki kendisini Inter'e transfer eden benim. Türkiye'ye geldiğimde de Emre sorularıyla karşı karşıya kaldım. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi sona eren diğer oyunculara haksızlık. Sorunuzun yanıtı sanırım anlaşıldı. Rapor pozitif olsaydı teklifte bulunurduk. Hayat devam ediyor" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DE 6 FUTBOLCU GİTTİ

Sarı-lacivertli yönetim, 2008-2012 yılları arası ile Ocak 2013'ten itibaren takımda olan Emre'nin yanı sıra sözleşmesi biten Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Pierre Webo, Selçuk Şahin ve kaleci Mert Günok ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: www.radikal.com.tr

Kaynak: Spor Merkezi