Tesisin yüzde 90’ı tamamlandı, gözler küçük ayrıntılarda

Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyrantepe’de inşa edilen Diyarbekirspor tesisinin inşaatı yüzde 90 oranında tamamlandı. Geriye küçük ayrıntıların kaldığını belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Serkan Genç,”Lig başladıktan birkaç hafta sonra tesise yerleşeceğimizi düşünüyoruz. Diyarbakır’a özlemi duyulan modern bir tesis kazandırılıyor.” dedi.

Tesisin yüzde 90’ı tamamlandı, gözler küçük ayrıntılarda

BU AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Geçen sezon tesis sorunu yüzünden büyük sorunlar yaşayan ve bu yüzden İstanbul’da kalıp günübirlik olarak Diyarbakır’a maç için gidip gelmek zorunda kalan Diyarbekirspor’un tesis çilesi nihayet son buluyor. Büyükşehir Belediyesi’nce 5 ay önce yapımına başlanan iki katlı çok amaçlı ve tam donanımlı tesisin inşaatı küçük ayrıntılar dışında tamamlandı. Kalan eksiklerin de bu ay içinde tamamlanarak daha sonra tesisin kulübe devredilmesi bekleniyor. Önünde tam donanımlı ve kriterlere uygun çim antrenman sahası da bulunmasıyla ayrı bir avantaj oluşturan tesis tamamlanana kadar takım geçici olarak başka bir yerde konaklayacak.

“DİYARBAKIR İÇİN BÜYÜK KAZANIM OLLACAK”

Son görüntüsü paylaşılan tesisin geldiği aşama sporseverleri heyecanlandırdı. Tesisin Diyarbakır için büyük kazanç olacağını belirten Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç,”Bu tesisten kulüp olarak biz yararlanacağız. Nihayetinde kulübümüzün yaşadığı sorunlara çözüm olsun diye inşa edildi. Ancak aslında bu tesis Diyarbakır için bir kazanımdır. Vali sayın Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri sayın Abdullah Çiftçi’nin çok büyük emeği ve desteği var. Küçük eksikleri kaldı. Onlar da inşallah bu ay içerisinde tamamlanacak. Sonrasında kulüp olarak tesise geçeceğiz. Hepimizde bunun heyecanı var. Bu tesis inşallah Diyarbakır’a kazandırılacak şampiyonluk ve başarılara vesile olur.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi