Görüş Bildir

TFF'den Belediye'ye "Amedspor" müjdesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor asbaşkanı Nurullah Edemen, kulüp adına açıklamalarda bulunarak kulübün adının Amed Spor Kulübü olarak değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na yaptıkları başvurunun Amed Spor Kulübü olarak değiştirilmesinin kabul edildiğini duyurdu. TFF'den Belediye'ye "Amedspor" müjdesi!

TFF'den Belediye'ye

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 2014- 15 sezonu başındaki kongrede ismini Amedspor, renklerini yeşil- kırmızıdan, yeşil- sarı-kırmızıya, logosu da yeşil zemin üzerine sarı renkli çift başlı bir kartal olarak değiştirilmiş, ancak bu TFF tarafından onaylanmamıştı. Bunun üzerine 7 Temmuz'da yapılan kongrede ismini Amed Sportif Faaliyetler Kulübü (Amed SK) olarak değiştirildi. Takımın logosundaki sarı renk de çıkartılıp yerine beyaz konuldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Nurullah Edemen, "Biz 7 Temmuz'daki kongrede kulübümüzün ismini 'Amed Sportif Faaliyetler Kulübü' kısaltılmışını da Amed S.K. olarak değiştirdik. Bu yöndeki talebimiz TFF tarafından kabul edildi. Renklerimizi de sarı yeşil kırmızıdan yeşil kırmızı beyaza çevirdik. Bu nedenle logodaki sarıyı çıkartıp yerine beyaz koyduk. Bu konuda kesin mutabakata varıldı. Bu anlamda bizlere kolaylık sağlayan başta TFF başkanı Sayın Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi