Görüş Bildir

Timsah çıkışını sürdürme peşinde

Bursaspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Timsah çıkışını sürdürme peşinde

Eskişehirspor ile 59. randevuya çıkacak olan yeşil beyazlılar da parola mutlak galibiyet olurken, Timsah'ın en büyük kozu 'süper bücür' lakaplı Batalla olacak. İki takım arasında bugüne dek oynanan 58 karşılaşmada her iki tarafta 19'ar galibiyet elde ederken, 20 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 69 kez havalandıran yeşil-beyazlı ekip kalesinde ise 64 gole engel olamadı. Ligin ilk devresinde sahasında oynadığı maçtan 1-0 mağlubiyet ile ayrılan Bursaspor, sahadan 3 puan ile ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de rövanşı almak isteyecek.

TİMSAH'TA PİNTO VE BASSER SEVİNCİ

Bursaspor'un son oynadığı Karabükspor karşılaşmasında sakatlanan Pinto'nun ve hafif sakatlığı bulunan Basser'in ise son taktik çalışmaya katılması teknik heyeti sevindiriyor. Her iki futbolcunun da Eskişehirspor önünde forma giymesi beklenirken, yeşil beyazlıların bu karşılaşmada da en büyük kozu Batalla olacak.

DÜDÜK MERAL'DE

Yeşil beyazlı takımın Eskişehirspor ile Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı ve saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada İlker Meral düdük çalacak.

Balıkesir Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden olan Meral'in yardımcılıklarını Cem Satman ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Murat Türker. İlker Meral, Bursaspor'un en son 2009-10 sezonunda Bursa'da oynadığı ve 2-0 kazandığı Manisaspor maçında görev almıştı.

Bursaspor'un yarın oynayacağı Eskişehirspor maçına "Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson- Sestak, N'Diaye, Adem, Ozan- Batalla, Pinto" 11'iyle çıkması bekleniyor.

MİSAFİR TRİBÜN BİLETLERİ TÜKENDİ

Bursasporlu taraftarlar için ayrılan ve daha önce bugün saat 10:00 itibariyle Eskişehir Atatürk Stadyumu gişelerinden satışa sunulacağı duyurulan 840 adet biletin, saat 09.15 sıralarında tükendiği bildirildi.

Bursaspor'un kulübünün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi," 11 Mart 2012 Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Eskişehirspor - Bursaspor müsabakasının misafir taraftara ayrılan bölümün biletleri tükenmiştir.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden kulübümüze yapılan bildiride, taraftarlarımıza ayrılan 840 kişilik misafir tribün biletlerinin bu sabah 09.15 itibariyle tükendiği bildirildi.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız." Takımlarını desteklemek için sabah saatlerinde gişeler önünde bulunan ve bilet almak isteyen yeşil yazlı taraftarlar ise,"Gişeler açılmadan biletler nasıl tükeniyor. Biletimizi alıp maçımızı izleyemeyecek miyiz? Böyle saçmalık mı olur" şeklinde tepki gösterdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi