Tokat ille de '3' diyor

Tokatspor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, ''Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız'' dedi. Uzunköprü, deplasmanda karşılaştıkları Turgutluspor maçında 0-0 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Tokat ille de '3' diyor
Tokatspor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, ''Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız'' dedi.

Uzunköprü, deplasmanda karşılaştıkları Turgutluspor maçında 0-0 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Turgutluspor maçında takımının sergilediği futboldan memnun olduğunu ifade eden Uzunköprü, ''Bu maçta futbolcularım 90 dakika boyunca iyi futbol sergilediler. Turgutluspor karşısında aldığımız 1 puana sevinemiyoruz. Özellikle maçın ikinci yarısında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik sahadan galibiyetle ayrılırdık ama olmadı. 1 puan alarak Tokat'a döndük. Bu maç bizim için geride kaldı. Turgutluspor'a da bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum'' diye konuştu.

‘ZOR OLACAK AMA’ Hafta sonu sahalarında Tepecikspor'u ağırlayacaklarını belirten Uzunköprü, şunları kaydetti:

''Tepecikspor maçının hazırlıklarına tesislerimizde yaptığımız antrenman ile başladık. Tepecikspor maçı bizim için çok önemli. Şartlar ne olursa olsun Tepecikspor maçını kazanmak zorundayız. Ligde kalmak adına bu maçtan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç olacak çünkü Tepecikspor'un grupta hedefleri var. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bizi 90 dakika boyunca desteklesinler.''

Kaynak: Diyarbakır Söz