'Tokat' üstüne tokat

Diyarbakırspor’un bay olduğu haftada Y.Malatya’yı son dakikalarda gelen golle mağlup eden Tokatspor, yarışta ilk kez öne geçti. Yeşil-Kırmızılı takım, maç yapmadığı haftada bir şok daha yaşadı.

'Tokat' üstüne tokat
ARTIK İPLER ELİMİZDE DEĞİL Diyarbakırspor’da Spor Toto 3.Lig’e düşme korkusu her geçen hafta gerçeğe dönüşüyor.3 hafta öncesine kadar 7 önde olduğu Tokatspor’un 2 puan gerisine düştü.

Yeşil-Kırmızılı takımın bay olduğu haftada evinde Yeni Malatyaspor’u konuk eden Tokatspor, 1-1 devam eden maçın son 10 dakikasında galibiyete ulaşarak ligde kalma yolunda son 5 haftaya büyük avantajla girdi.

Maça golle başlayan Tokatspor, ara transferde Balıkesirspor’dan aldığı Ekrem’in golüyle 1-0 öne geçti.

SON 3 MAÇINDA 9 PUANA ULAŞTI İkinci yarıda Y.Malatyaspor’un 65’te Aytek’le beraberliği yakalaması Diyarbakırspor’u bir nebze olsun heyecanlandırdı. Ancak baskısını artıran Tokatspor, Diyarbakırspor’u üzüntüye boğan golü 80.dakikada Cem’le bularak son 3 maçta 3’te 3 yaparak 9 puana ulaştı.

3 hafta öncesine kadar sadece 10 puanı olan Tokatspor, 19 puana ulaşarak ilk kez düşme hattından çıkarken, Diyarbakırspor da haftalar sonra ateş hattına indi.

Gelecek hafta Diyarbakırspor evinde Gaziosmanpaşa’yı konuk ederken, Tokatspor ise Balıkesir deplasmanına gidecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz