Görüş Bildir

Tokatspor'da başkan Sansar istifa etti!

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Tokatspor Kulüp Başkanı İzzet Sansar, görevinden istifa ettiği açıkladı.

Tokatspor'da başkan Sansar istifa etti!

Lig de Cumartesi günü kendi sahasında Manisaspor'u konuk edecek olan Tokatspor'da, futbolcuların antrenman boykotunun ardından şok bir gelişme daha yaşandı. İki gündür primler ve maç başı peşinat alacaklarının ödenmemesi sebebiyle idmanlara çıkmama kararı alan futbolcular ile görüşen başkan İzzet Sansar, bugün akşam saatlerinden görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Tokatspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten İzzet Sansar, yönetim kurulu üyelerinde Veysal Sansar, İbrahim Akın Melek ve Salih Dinçel bugün itibariyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi.

İŞTE İSTİFANIN GEREKÇESİ!                                                           

Başkan İzzet Sansar ise istifa gerekçesini kendi işinin yoğunluğundan dolayı olduğunu bildirdi. Başkan Sansar, eski Başkan Emin Yılar'ın istifası sonrası geçtiğimiz Aralık ayında yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilmişti.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi