Görüş Bildir

Trabzonspor futbolcularının alacaklarını yapılandırdı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, tüm oyuncularının geçmiş dönem borçlarının yeniden yapılandırdı.

Trabzonspor futbolcularının alacaklarını yapılandırdı
SIKINTI YAŞANMAMASI İÇİN
Yeni sezona sorunsuz bir başlangıç yapmayı arzulayan Trabzonspor yönetimi, özellikle oyuncu alacakları konusunda sıkıntı yaşamamak için harekete geçti. Ödemeleri zamanında yapmayı planlayan bordo mavili yönetim, Samorin kampında da bu konudaki oyuncu arasında temaslarını sürdürdü, futbolcularının yeni sezon öncesi tüm alacaklarını yapılandırmasını sağladı.
HERKES İŞİNE ODAKLANACAK
Yönetimin daha önceki dönemlerde birçok futbolcunun Futbol Federasyonu ve FIFA yoluyla kulübe ihtar çektirerek ilişkilerini koparma noktasına geldiğini dikkati alarak bu kararı aldığı bildirildi.
Yöneticiler, futbolcularından tamamen işlerine odaklanmalarını, kafalarını sadece sahaya vermeleri için bundan sonraki süreçte de ödemeleri düzenli olarak gerçekleştirmeyi ve böylelikle futbolcularının motivasyonunu da yüksek tutmak istediklerini söylediler.
EKİCİ’NİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Trabzonspor’un Samorin kampında takımdan ayrı çalışan Mehmet Ekici’nin hastalığının yanı sıra sağ dizinde ağrı hissettiği için tedavisinin yoğun şekilde devam ettiği açıklandı. Salonda kondisyon ağırlıklı çalışmalarla açık kapatmaya çalışan Mehmet Ekici’nin uygulanan tedavi programından sonra takımla birlikte çalışmalara katılabileceği belirtildi.
YANAL GOL ÇALIŞTIRIYOR
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, özellikle antrenmanların basına kapalı olan bölümlerinde takıma şut çalışması yaptırmaya başladı. Geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşanan sıkıntıların tekrarlanmasını istemeyen Ersun Yanal'ın serbest vuruş çalışmalarının yanı sıra köşe vuruşu ve orta çalışmalarının da üzerinde titizlikle durduğu belirtildi.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi