Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener'in açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: ''Umarım bundan sonra yaşanan olaylardan hem biz camia olarak hem de hakemler gereken dersleri çıkarırlar ve sonuçta bundan sonra aynı hataları yapmamış oluruz''

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener'in açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin ''Umarım bundan sonra yaşanan olaylardan hem biz camia olarak hem de hakemler gereken dersleri çıkarırlar ve sonuçta bundan sonra aynı hataları yapmamış oluruz'' dedi.

Yener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının hakem hataları ve biraz da Trabzonspor seyircisinin neden olduğu olaylarla yaşanıp bittiğini ifade ederek, ''Üzüldüğümüz noktalar var. Sahaya atılan maddeler konusunda kulüp olarak üzüntülüyüz ama üzüldüğümüz başka bir nokta daha var. Özellikle derbi maçlarda bu yıl yaşadığımız hakem hataları. Fakat bunları geride bıraktık. Umarım bundan sonra yaşanan olaylardan hem biz camia olarak hem de umarım hakemler gereken dersleri çıkarırlar ve sonuçta bundan sonra aynı hataları yapmamış oluruz'' dedi.

Maçta yaşanan olaylarla ilgili ceza konusunda çok fazla şey diyemeyeceğini belirten Yener, ''Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu bu konuda açıklama yapacak. Bu açıklama sonrasında ne olacağını göreceğiz. Çok deneyimli bir teknik kadromuz var. Şenol Güneş'in, futbolcu arkadaşların bu maçın atmosferinden sıyırmak anlamında büyük deneyimi var. Futbolcularımız oldukça üst düzey profesyonel oyuncular. O nedenle bu maçın etkisinin bundan sonraki maçlara yansımayacağını düşünüyorum. Özellikle Orduspor maçı son derece önemli. Artık Fenerbahçe maçını unutacağız'' diye konuştu.

-''Hedef, her zaman şampiyonluktur''-                                  

Yener, Süper Final maçlarından önce önlerinde Orduspor maçının bulunduğunu anlatarak, ''Öncelikle son hafta maçlarını oynayalım. Ondan sonra Süper Final ile ilgili net cevap vermiş oluruz. Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. Önümüzde toplayacağımız 3 puan Orduspor maçında, 18 puan da Süper Final'de olmak üzere 21 puan var. Biz bu 21 puanın hepsine talibiz. Bitmiş bir şey yok ama tabii ki şampiyonluk olmasa da ligi en iyi yerde bitirmek hedefimiz'' ifadesini kullandı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz