Trabzonspor’da gözler dış transferde

24 Temmuz'da Macaristan'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak olan Trabzonspor, bu arada dış transferi büyük oranda sonuçlandırmak istiyor.

Trabzonspor’da gözler dış transferde

24 Temmuz'da Macaristan'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak olan Trabzonspor, bu arada dış transferi büyük oranda sonuçlandırmak istiyor.

KAFİLEDEN AYRILDILAR

Slovakya'nın Samorin kasabasında gerçekleştirdiği 1'inci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, Viyana'dan THY'ye ait tarifeli uçakla bugün saat 03.00 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yanı sıra birçok oyuncu, kendilerine verilen 3 günlük izin nedeniyle kafileden ayrı olarak memleketlerine gitti. Dönüş uçağında Trabzonlu futbolcuların yanı sıra, yabancı futbolculardan Esteban ile Akakpo yer aldı.

HAVADA PANİK

Trabzonspor'u Türkiye'ye götüren taşıyan uçak, havada türbülansa yakalandı. Peş peşe yaşanan şiddetli sarsıntılar nedeniyle bazı futbolcular paniğe kapılırken, uçakta bulunan yolcular tarafından sakinleştirmeye çalışıldı. Uçağın havalimanına inmesiyle futbolcular alkış tutarak, rahat bir nefes aldı.

TAKIMIN İSKELETİ İÇİN HAZIRLIK MAÇLARI ÖNEMLİ

Yeni sezon öncesi kadroda düşünmediği birçok oyucusuyla yollarını ayıracak olan Trabzonspor, 24 Temmuz'da Macaristan'da başlayacak 2'inci etap kamp çalışmalarına kadar dış transferi bitirmeyi  sonuçlandırmayı hedefliyor. Macaristan'da 6 hazırlık maçı oynamayı planlayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal da transfer çalışmalarının ikinci etap kampına kadar sonuçlandırılmasını bekliyor. Ersun Yanal, hazırlık maçlarında da takımın iskeletini kurmak istiyor.

ŞU ANA KADAR SADECE SHEİDAEV

Şu ana kadar sadece 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ramil Sheiadev'i çalışmalarına dahil edebilen bordo mavililerin, Macaristan kampı öncesi birkaç ismi daha kadrosuna katması bekleniyor. Trabzonspor'un Napoli'den, orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri, Lazio'dan orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, Trencin'den orta saha oyuncusu Matus Bero ve FC Dallas'tan kanat oyuncusu Fabian Castillo için girişimlerin sürdüğü öğrenildi. Bordo mavili takım, daha önce sol bek oyuncusu Luis İbanez ile de görüşmelere başlandığını açıklamıştı.

GENÇLER GÖZE GİRDİ

Bu arada Trabzonspor'un Slovakya kamp kadrosuna dahil ettiği Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Hasan Batuhan Artarslan, Muhammet Beşir, Semih Karadeniz, Uğurcan Çakır ve Furkan Taş gibi genç oyuncular, 14 günlük kamp süresince teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girebilmek için mücadele etti. Yanal'ın genç oyuncuların kampta sergiledikleri performanstan memnun kaldığı bildirildi.

YANAL FIRTINASI

Trabzonspor'da 3'üncü defa göreve gelen Ersun Yanal, yeni dönemine fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Tecrübeli teknik adamın, Slovakya'nın Samorin kasabasında gerçekleştirilen 14 günlük kampta çoğunlukla takımdaki birlik beraberliği güçlendirme ve coşkulu, baskılı, hücuma yönelik çalışmalar üzerinde durduğu dikkati çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz