Trabzonsporda Yanalın sıkıntılı günleri

Trabzonspor’da 2'nci yarıdaki ilk yenilgisini almasına rağmen yönetim tarafından dasert şekilde eleştirilen Ersun Yanal, sıkıntılı günler yaşıyor.

Trabzonsporda Yanalın sıkıntılı günleri
Bordo mavili takım, Gaziantepspor karşısındaki 2-0’lık mağlubiyetle ilk 4 sıra hedefinde büyük yara alırken Ersun Yanal’ın özellikle yöneticilerin tutumundan rahatsızlık duyduğu ileri sürüldü. Gaziantepspor maçından sonra Başkan Yardımcısı Ali Uzunay’ın sosyal medya üzerinden takımı ruhsuzlukla suçlaması, diğer Başkan Yardımcısı Yakup Aslan’ın da sahada daha savaşçı bir takım görmek istediklerini söylemesi, yönetimle Ersun Yanal arasındaki ipleri daha da gerdi.
AÇIKLAMALARDAN RAHATSIZ OLDU
Disiplinsiz hareketleri yüzünden takımın antrenmanlarına almadığı Gineli oyuncu Kevin Constant için bir türlü kadro dışı kararı aldıramayıp bu konuda da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle gerginlik yaşayan Ersun Yanal, son açıklamaların ardından adeta isyan etti. Yanal’ın yakın çevresine bu tip açıklamaların kendisine değil de medyaya yapılmasından duyduğu rahatsızlığı ilettiği belirtildi.
"ERKAN ZENGİN ARANIYOR"
Bu arada Trabzonspor’da ara transferde büyük umutlarla alınan ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Erkan Zengin'de hedef tahtasına oturtulan isimlerin başında geliyor. Özellikle son maçlarda ortaya koyduğu performansla büyük eleştiri alan Erkan Zengin için Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi, "Soyadı ve ücreti Zengin, futbolu fakir! Erkan aranıyor” ifadesini kullandı. Günebakış Gazetesi ise, 2.5 yıllık maliyeti 6.5 milyon euroya ulaşan oyuncunun kötü performansına rağmen oyundan bile alınmadığına dikkat çekerek, “Erkan’ın ayrıcalığı nedir?” sorusunu yöneltti.

Kaynak: Diyarbakır Söz