Görüş Bildir

Transfer Yasağı Kapıda

Alacaklarından dolayı kulübü TFF’ye şikayet eden futbolcularla anlaşma sağlanamaması halinde TFF’den Amedspor’a ceza gelebilir.

Transfer Yasağı Kapıda

Belirsizliğin yaşandığı kulüpte teknik heyetin kalmasını istediği futbolcular yönetimden haber beklemeye devam ediyor.

Sorun Çözülmezse Yasak Gelebilir

Maddi sorunların had safhada olduğu Amedspor’u büyük bir tehlike bekliyor. Geçen sezon takımdan ayrılan ve alacakları nedeniyle kulübü TFF’ye şikayet eden futbolcuların bir bölümü ile anlaşıldı. Ancak bazı futbolcularla yaşanan sorunlar devam ediyor. TFF’de dosyası olan bu futbolcularla anlaşma sağlanamaması halinde TFF’den kulübe transfer yasağı gelebilir. Sorunun çözümü için futbolculara ödeme yapılması gerekiyor.

Futbolcular Haber Bekliyor

Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın takımda kalmasını istediği futbolcuların kafası da rahat değil. Futbolcular, takımda kalmak için geçen sezona ait alacaklarının ödenmesini istiyor. Ödeme için tarih veren yönetimin şu ana kadar bunu yerine getirmemiş olması, futbolcuların teklif gelen diğer  kulüplerle görüşmesine neden oluyor. Bir çok futbolcunun bir yandan Amedspor’u beklediği, diğer yandan da teklif yapan kulüplerle temas halinde olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi