Transfere çılgın maliyet engeli

Şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Amedspor’u transferde en çok oyuncuların talep ettiği akıl almaz rakamlar zorluyor.

Transfere çılgın maliyet engeli

Çınar doğumlu olan ve son olarak Karacabey Belediyespor’da forma giyen Abdullah Dıjlan Aydın ile aynı takımdan Devrim Taşkaya’nın ismi öne çıkıyor.
Vanspor’dan Uğur Adem Gezer ve Adanaspor’dan Yiğithan Güveli’nin ismi de gündemde.

Yeni sezonda mücadele edeceği 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor, şu ana kadar dış transferde Somaspor’dan Yusuf Tursun ve Ankaraspor’dan Batuhan Tur’la anlaştı. Üst liglerden bir çok oyuncu ile temas halinde olan Sportif Direktör Murat Yiğiter ve transfer komitesini en çok mali konularda oyuncuların talep ettiği rakamlar zorluyor. Piyasa şartlarının üstünde rakamlar isteyen oyuncularla bu nedenle ilerleme kaydedilemiyor.  İnsaf sınırlarını zorlayan rakamlar ve bazı kulüplerin ödediği yüksek rakamlar işi zorlaştırıyor.

İki İsim Öne Çıkıyor

Transfer görüşmelerinde iki isim öne çıkıyor. Diyarbakırlı olan, futbola Galatasaray alt yapısında başlayan ve son olarak Karacabey Belediyesapor’da forma giyen orta saha oyuncusu Abdullah Dıjlan Aydın ile aynı takımdan orta alan oyuncusu Devrim Taşkaya’nın anlaşmaya yakın olduğu ifade ediliyor.
Vanspor’dan Uğur Adem Gezer ve Adanaspor’dan Yiğithan Güveli’nin ismi de gündemde.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler