TRT1 Barcelona-Arsenal şok dakikalar

Arsenal - Barcelona karşılaşmasını İngiltere'den canlı olarak anlatan Yalçın Çetin, İngiliz taraftarların Cüneyt Çakır'a küfürleri nedeniyle anlatımı Ankara stüdyosuna devretti

TRT1 Barcelona-Arsenal şok dakikalar

Şampiyonlar Ligi'nde  Arda Turan'ın takımı  Barcelona, deplasmanda  Mesut Özil'in formasını giydiği  Arsenal'la karşılaştı. 21:45'te başlayan karşılaşmayı TRT 1 canlı olarak ekranlara getirdi.

Yalçın Çetin'in anlatıp  Ömer Üründül'ün yorumladığı karşılaşmada İngiliz taraftarların  Cüneyt Çakır'a küfürleri, zaman zaman TRT yayınına yansıdı. Yalçın Çetin, maçın 65. dakikasında seyircilerden özür dileyerek anlatımı  Ankarastüdyosuna devretti.

"TARAFTARLARA UYARIDA DA BULUNDUK"

Yalçın Çetin, karşılaşmanın devre arasında şunları söyledi:

" İngiltere gibi bir ülkede Şampiyonlar Ligi maçında görev yapmamıza rağmen şu an bulunduğumuz yer gerçekten çok kötü. Çok abartıyor diyebilirsiniz ama görmeniz lazım. Burada taraftarla iç içeyiz. Bazı taraftarların sözleri maalesef yayına yansımış. İkinci yarıda bunların tekrarlanmaması için gerekli altyapıyı hazırladık. Taraftarlara uyarıda da bulunduk. Eğer bir aksilik olursa lütfen kusurumuza bakmayın."

Kaynak: Diyarbakır Söz