Tur Sevinci!

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda, PTT 1. Lig takımlarından Vartaş Elazığspor'u normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda 2-1 yenerek gruplara yükselen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nde büyük bir sevinç yaşanıyor.

Tur Sevinci!

Amed Sportif Faaliyetler teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak,  güçlü rakipleri Vartaş Elazığspor karşısında oyundan kopmadıklarını ve istedikleri galibiyeti alarak gruplara kalmayı başardıklarını söyledi.

Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, başta sona iyi mücadele ettikleri maçta istedikleri sonucu aldıklarını belirtti.

Yenik duruma düştükleri kupa maçında oyun disiplininden taviz vermediklerini kaydeden Küçükbayrak, şöyle dedi:

OYUN DİSİPLİNİ KAZANDI

"İlk yarısı golsüz berabere sonuçlanan maçın ikinci yarısında rakibimiz gol buldu. Yenik duruma düştüğümüz maçta oyundan kopmadık. Tecrübeli futbolcumuz Şehmus’un penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladık ve karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın uzatma bölümüne daha istekli ve atak başladık. Uzatmanın ilk yarısında aradığımız golü bulduk ve karşılaşmayı kazanarak gruplara kalmayı başardık. Bu maçta çok iyi mücadele eden ve oyundan hiç kopmayan tüm futbolcularımı kutluyorum."

KARŞILAMANIN HAKEMİ

Karşılaşmanın hakemlerinin verdiği kararlara sitem eden Küçükbayrak, "Prensip olarak hakemlerle ilgili konuşmuyorum. Ama Ziraat Türkiye Kupası maçının hakemlerinin tutumları ve kararları zaman zaman yanlış oldu. Takdir haklarını konuk ekipten yana kullanan hakemler, futbolcumuz Şehmus Özer’in direkt kırmızı kartla oyundan atılmasını da yanlış yorumladılar. Bu oyuncumuza haksızlık yapıtılar. Yenilmediğimiz bir maçın ardından hakemlerin hatalarını söylüyorum. Galibiyete sığınarak sessiz kalabilirdim. Ama doğru değil. Önemli olan kazanırken, yanlışları söyleyebilmektir" şeklinde konuştu.

Küçükbayrak, artık lig maçını düşündüklerini ve pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi