Türkiye finallerine kalan Diyarbakır Inter’den genel sekreter Çiftçi’ye ziyaret

29-30 Nisan tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye finallerinde mücadele edecek olan Diyarbakır U14 Genç Futbol Takımı,4’lü final grubu maçları öncesinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’yi ziyaret etti.

Türkiye finallerine kalan Diyarbakır Inter’den genel sekreter Çiftçi’ye ziyaret

Takım kaptanı Berdan Kızıl ve yönetici Yılmaz Demir’le beraber Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Diyarbakır İnter Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Süer, Muş’ta yapılan Türkiye Şampiyonası ikinci kademe maçları sonunda elde ettikleri Doğu ve Güneydoğu Şampiyonluğu’nun kupasını takdim etti.

Başarı Dileklerini İletti

Genel Sekreter Çiftçi’yi ismin in yazılı olduğu kulüp formasını takdim eden Başkan Süer ve kaptan Berdan Kızıl, spora olan ilgisi ve desteği nedeniyle teşekkür etti.

Genç futbolcuların başarısıyla gururlandıklarını ifade eden Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, takıma destek olacaklarını ifade ederek Konya’daki finallerde de Diyarbakır adına büyük başarı beklediklerini dile getirdi. Takım kaptanı Berdan Kızıl ile yakından ilgilenen Çiftçi,”Şu ana kadar zaten çok başarılı oldunuz. Hepiniz inşallah gelecekte çok iyi yerlerde olacaksınız. Takım olarak sizden sportmenlik ölçüleri çerçevesinde Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancımız tamdır” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi