Görüş Bildir

Türkiye finallerine katılacak genç futbolcular vali Ali İhsan Su’nun huzurunda

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su,29-30 Nisan tarihlerinde Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerinde Doğu ve Güneydoğu şampiyonu ünvanıyla katılacak olan Diyarbakır İnter U14 Genç Futbol Takımı’nı kabul etti.

Türkiye finallerine katılacak genç futbolcular vali Ali İhsan Su’nun huzurunda

Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile ile bir süre sohbet eden Vali Su, şu ana kadar göstermiş oldukları başarılı performanstan dolayı tebrik ederek,Türkiye finalleri için de başarı beklediklerini söyledi.

Gençlere, iyi sporcudan önce iyi insan olmaları gerektiği yönünde değerlendirmelerde bulunan Vali Su, başarılı bir hayat yaşamaları için tavsiyelerde bulundu. 

VALİ SU’YA HAKAN ÇALHANOĞLU FORMASI

Vali Su, finallerin memleketi Konya’da yapılacak olmasının da anlamlı olduğuna dikkat çekerek, Diyarbakır’a Türkiye şampiyonluğu kupasıyla dönmelerini beklediğini ifade etti. Vali Su, gençlere yapılan her türlü yatırımı kıymetli bulduklarının altını çizerek takıma gerekli desteği vereceklerini kaydetti. Vali Su, gençlere ”Çok çalışın. Milli ve manevi değerleri ihmal etmeyin. Eğitim ve sporu bir arada yürütün “ mesajını verdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette kulüp heyeti, Vali Su’ya isminin yazılı olduğu forma ile  İtalya’nın İnter takımında forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun imzaladığı formayı takdim etti.
Diyarbakır İnter Futbol Kulübü,ziyaret ve kafileye gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür etti.
 

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi