Görüş Bildir

Türkiye Karate Federasyonu'ndan Diyarbakır'a Çıkarma

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve beraberindekiler, birlik ve beraberlik vurgusuyla Diyarbakır’da iftar programına katıldı.

Türkiye Karate Federasyonu'ndan Diyarbakır'a Çıkarma

Türkiye Karate Federasyonu Diyarbakır temsilciliği tarafından organize edilen iftar programına, Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye Karate U21 Yaş altı Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Cengiz Çınar, Şanlıurfa Bölgesi Federasyon Kurulu üyesi Ali Avcı, Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şeyhmus Kızılaslan, Diyarbakır Mardin, Şanlıurfa ve Batman’dan gelen karate antrenörleri ve davetliler katıldı.

İftar programı ile ilgili bilgi veren Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır il temsilcilerinin daveti üzerine kente geldiklerini söyledi.

KARATE FEDERASYONU

Delihasan, “Burada olmamız birlik ve beraberlik ruhu açısından önem arz ediyor. Diyarbakır ve bölgedeki arkadaşlarımızla iftar programında bir buluştuk. Buraya gelmemiz hem moral açısından önemli hem de burada karate yapan insanlara bir mesaj olması amacıyla da ayrıca önemli. Çünkü biz Türkiye’nin her yerinde karateyi önemsiyoruz ve Türkiye’nin her yerinden gelecek sporcularla takımımızı oluşturup ülkemize başarılar getirmek istiyoruz. Bu anlamda Diyarbakır da kapasitesi yüksek bir şehir. Bundan yararlanmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından davetliler, okunan dualarla iftarlarını açtı. Programın sonunda Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Delihasan’a üzerinde isminin yazıldığı plaket ve forma hediye etti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi