Üç Puanın Keyfi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Keçiörengücü karşısında elde edilen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Üç Puanın Keyfi

Amed Sportif Faaliyetler’de Keçiörengücü karşısında elde edilen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Keçiörengücü karşısında elde edilen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, Keçiörengücü maçında çok iyi bir futbol sergilediklerini ve 3 puanı bileklerinin gücüyle elde ettiklerini söyledi.

Küçükbayrak, hem kendileri hem de rakipleri için büyük önem taşıyan karşılaşmada istedikleri galibiyeti alarak play off umutlarını son iki maça bıraktıklarını belirtti.

ÜÇ PUAN METLULUĞU

Küçükbayrak, Keçiörengücü galibiyetinin ligdeki bütün dengeleri bozduğunu ifade ederek, "Keçiörengücü maçında çok etkili oyun sergildeki. 3-0 kazandığımız maç çok daha farklı olabilirdi. İki topumuzun direkten döndüğü maçta, çok önemli gol pozisyonlarından da yararlanamadık. Baştan sona çekişmeli geçen maçı kazandığımız için çok mutluyuz." dedi.

PLAY OFF UMUTLARI

Play off umutlarını elde ettikleri galibiyetle iyice artırdıklarını ve son iki maçta elde edecekleri sonucun hedeflerini belirleyeceğini dile getiren Küçükbayrak, şöyle devam etti:

"Son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladık. Bu sonuçlar play off yarışına ortak olduk. Bizi hesaba katmayanlara büyük bir ders vermiş olduk. Artık herkes gibi biz de play off’un en büyük adayları arasında yer alıyoruz. Önümüzdeki 2 maçı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Eğer istediğimiz sonuçları elde eder ve rakiplerimiz puanlar kaybederse play off’a giden ekiplerin arasında yer alırız."

Kaynak: Diyarbakır Söz