Görüş Bildir

Umut Bulut: Schalke 04 bize denk bir takım

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Schalke 04'ün kendilerine denk bir takım olduğunu söyledi.

Umut Bulut: Schalke 04 bize denk bir takım

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Umut Bulut, 2012 – 2013 sezonu devre arası çalışmalarının sürdürüldüğü Alanya’da Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Kısa bir tatilin ardından geldikleri Alanya’da her şeyin yolunda gittiğini anlatan golcü, “Mutluyuz, ortamımız güzel. Antrenmanlar yoğun tempoda geçiyor. Önemli olan, burada iyi hazırlanarak lige başlamak. Eksiklerimizi burada yapacağımız antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kampın ikinci günündeki akşam çalışmasını salonda yaptıklarının hatırlatılması üzerine, bu gibi antrenmanların futbolculara geri dönüşleri olacağını vurgulayan Umut Bulut, “Futbolcu ne zaman nasıl antrenman yapacağını bildiği için zor olmasına rağmen herkes kendisini geliştirmek için bu çalışmaları yapıyor. Bu bilinç sayesinde keyifli geçiyor.” dedi.

Milli forvet, ikinci yarının da zor geçeceğini belirterek, “Ligde kolay maç yok. Biz burada yapacağımız maçlarla hazır duruma gelmek, Kasımpaşa maçını da kazanıp istikrarlı bir şekilde galibiyetler almak istiyoruz. Hedefimiz hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de ligde mutlu sona ulaşmak. İnşallah muvaffak oluruz sezon sonunda.” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 eşleşmesini de değerlendiren deneyimli oyuncu, “Güzel bir kura var karşımızda. Schalke de bize denk bir takım. Lige iyi başladıktan sonra göstereceğimiz performansla Şampiyonlar Ligi’nde üst seviyelere geleceğimize inanıyorum. Almanya bizim ikinci vatanımız. Gurbetçi taraftarlarımız desteklerini eksik etmeyeceklerdir. Umarım hem Türkiye’miz hem de gurbetçi taraftarlarımız için güzel galibiyetler olur, tur atlar ve mutlu sona ulaşırız.” yorumunda bulundu.

Sezonun ilk yarısında attığı gollerinin devamının gelmesi gerektiğini de söyleyen Umut Bulut, “Önemli olan istikrarlı bir şekilde bu performansı sürdürmek. Attığım goller, takımıma katkı sağladı. Tabii ki bunun için mutluyum. İkinci yarıda da bu şekilde devam etmek istiyorum. Atacağım gollerle mutlu sona ulaşırsak benim için ayrı bir mutluluk olur.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sezon başında Fransa’nın FC Toulouse takımından kiralanan Umut Bulut, ikisi TFF Süper Kupa’daki Fenerbahçe maçında olmak üzere 2012 – 2013 sezonunda toplam 13 gol attı.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi