Umutlar Diyar'ı

4-2’lik Y.Yozgatspor galibiyeti takımın kazanamama sendromunu aşmasını sağlarken, ligde kalma umutları da yeşerdi.

Umutlar Diyar'ı
Gönüllü antrenörler kervanına Sami Mavigöz ve Remzi Özdoğru da katılırken,teknik patronluk için Rafet İyem’in adı geçiyor.

TARAFTARIN İLK KEZ YÜZÜ GÜLDÜ Aylarca süren galibiyet özlemine Yimpaş Yozgatspor’u 4 golle geçerek son veren Diyarbakırspor’un sükseli galibiyeti taraftarların yüzünü güldürdü. Son yıllarda kent yönetimi, siyasiler,eski yöneticiler ve iş adamları tarafından sahipsiz bırakılarak kapanması için zemin hazırlanan takımı tüm zorluklara rağmen destekleyen vefakar taraftarlar, bunu Y.Yozgatspor karşısında da devam ettirirken,elde edilen galibiyet tribünlerde sevinç dalgası oluşturdu. Tüm olumsuzluklara rağmen Diyarbakırspor’un yeniden küllerinden doğacağına olan inançlarını yitirmeyen taraftarlar, bunun ilk yolu olarak takımın bu sezon ligde kalması gerektiğini düşünüyor. “Diyarbakırspor amatöre de düşse tek sevdamız Diyarbakırspor’dur “diyen taraftarlar,futbolculardan da Yozgatspor önündeki ruhu kalan tüm maçlarda ortaya koymalarını istiyor.

YENİ HOCA RAFET İYEM Mİ? Son 3 maçta 5 puan alan Fehmi Çağlar’dan sonra eski futbolcular Sami Mavigöz ve Remzi Özdoğru da gönüllü olarak takımda çalışmaya başlarken,kayyum yönetiminin teknik direktör arayışları ise devam ediyor. Diyarbakırspor’un eski teknik direktörlerinden Rafet İyem’in Y.Yozgatspor karşılaşmasını izlemesi dikkat çekerken, 1996-1998 yılları arasında Yeşil-Kırmızılı takımı çalıştıran İyem’in adı teknik direktörlük için geçiyor.

 Bu hafta kendi sahasında Elazığ Belediyespor’a karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bir sonraki hafta ise Mardin deplasmanına gidecek. Bu iki maçta alınacak 6 puan ligin alt sıralarından kurtulma umutlarını artıracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz