Umutlar ikinci yarıya

Kaleci İbrahim’in yıldızlaştığı maçta Sancaktepe ile golsüz eşitliği bozamayan Diyarbakırspor, ligin ilk yarısını 6 puanla tamamlarken, kümede kalma umutlarını ikinci yarıya taşıdı.

Umutlar ikinci yarıya
FAZLA POZİSYON BULAMADI Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta kümede kalma hesapları yapan ve rakipleriyle arasındaki puan farkından dolayı her maçı final olan Diyarbakırspor, ligin iddialı ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor’la yenişemedi.

Her iki yarıda da kontrollü oynayıp ani ataklarla gol bulmayı hedefleyen Diyarbakırspor’u yenilgiden günün başarılı ismi İbrahim kurtardı. Son 2 maçta penaltı kurtararak dikkat çeken genç file bekçisi bu kez rakibin etkili atakları karşısında kalede devleşerek en azından 1 puanın alınmasını sağladı.

DİYAR’IN PENALTISI GÜME GİTTİ Maç boyunca fazla gol pozisyonu bulamayan Yeşil-Kırmızılı takım 7.dakikada Ahmet’in çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıp vurmakta geciktiği pozisyon dışında rakip kalede etkili olamadı.

Hakem Enez Kaplan, 37.dakikada Mustafa Kuru’nun düşürüldüğü pozisyonda Diyarbakırspor’un penaltısını ‘es’ geçti.

17.sırada yer alan Diyarbakırspor, 3 takımın küme düşeceği ligde ilk devreyi 15 ve 16.sıralardaki Kocaelispor ile Elazığ Belediyespor’un 8’er puan gerisinde tamamladı.

MAÇIN KARNESİ

Stat :Atatürk

Hakemler :Enez Kaplan (xx),Fatih Eskalen (xx),Nahit Özdayı (xx)

Diyarbakırspor :İbrahim Tekçi (xxxx),Serdar (xx),Metin (xx),Ahmet (xx) (Dk. 87 A.Zeyt (?),Hasan (xx),Suat (xx),Ali (xx),Bayram (xx),İrfan (xx) (Dk. 46 Mehmet xx),Necat (xx) (Dk. 68 Faruk xx),Mustafa (xx)

Sancaktepe Belediyespor :Deniz (xx),Doğan (xx), Cemal (xx),Melik (xx),Erhan (xx),Erkan (xx) (Dk. 59 Alp xx),Tuncay (xx) (Dk. 75 Seyithan x),Erman (xx),Yaşar (xx),Yusuf (xx),Ahmet (xx)

Gol :Yok

Sarı Kartlar :Ali,Faruk (Diyarbakırspor),Deniz ,Melik,Erman,Yusuf (Sancaktepe Belediyespor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler