Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’den Amedspor-Kastamonuspor Maçı Mesajı

Şarkıcı ve yönetmen olan Mahsun Kırmızıgül Amedspor maçıyla ilgili paylaşımda bulundu. Kırmızıgül, şampiyonluğa koşan Amedspor ile ilgili mesaj yayınladı.

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’den Amedspor-Kastamonuspor Maçı Mesajı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 77 puan ile lider olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. En zorlu rakibi GMG Kastamonuspor karşısında 3 puan almayı bilen Amedspor, 21 Nisan’da kendi evinde ağırlayacağı Iğdırspor karşısında galip gelirse, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Kırmızıgül teşekkür etti

Kastamonuspor yöneticileri ile Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı Amedspor için dostluk ve barış mesajları vermişti. Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül verilen bu dostluk ve barış mesajları için kutlama mesajı yayınladı. Kırmızıgül, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kastamonu-Amedspor maçı öncesi sporun, barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu bize bir kere daha hatırlatan çok değerli Kastamonu halkına, dostum olan Kastamonuspor başkanı Cengiz Aygün’e, Kastamonu Belediye başkanı Hasan Baltacı’ya sonsuz teşekkür ederim. Dostluğun, kardeşliğin anlamını bilen, ötekileştirmeyen yapıcı olan tüm spor severlere selam olsun”

Kaynak: Diyarbakır Söz